tisdag 17 maj 2011

Gubbröra på mitt vis...

Idag när jag åkte till affären efter jobbet var jag sugen på precis ALLT...men Nääe tänkte jag...ett lagat mål mat om dagen är nog! Det blir oftas bara lite lätt på kvällarna med knäcke, fil och kaffe. Låter ju inte jätteskoj men det går göra mycket gott med ett knäcke och 
eftersom jag var så sugen på ALLT idag ska jag lyxa till vår knäckemacka lite, 
istället för att lägga på den där ost -och skinkbiten.

Jag älskar sill och snart är det ju midsommar så det blir helt enkelt en krämig gubbröra...på mitt vis.....

Ingredienser för två personer
2 hårdkokta ägg

 knappt 1 dl creme fraiche
1-2 msk dijonsenap
 ansjoviskryddad sill
 riven västerbottenost
Dill 
Ett gott knäckebröd
 I detta fall använde jag ICA Maxis egna GI-knäcke med solrosfrön.
Hacka ägg, sill och dill. Blanda allt och låt stå en liten stund innan servering.
Ljuvligt gott,
speciellt en ljummen sommarkväll ihop med en kall öL...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar