Låter kanske som en helt SJUK kombination och det är det säkert...
Hur som helst...idag på lunchen satt jag och mina kollegor i solen och njöt av god lunch, samtidigt som vi började diskutera bananer. Fråga mig inte hur vi kom in på ämnet men så gjorde vi. Jag hade då aldrig hört talas om att det fanns matlagningsbananer medan andra hade det, så vi började googla... Det är helt enkelt en banan som påminner mer om potatis, inte lika söt och innehåller mer stärkelse. Jag har inte sett dom i någon av våra affärer i Växjö men nästa gång jag stöter på dom ska jag köpa...Inte för att jag älskar banan i mat men man måste ju testa.
Nog om bananer och till kvällens huvudtema....hamburgare.
Det blev en trevlig kväll hemma i huset med kolgrillade hamburgare tillsammans med två kollegor. Vädret var härligt och vi kunde sitta ute länge tills vi kände att det började komma knott...så vi flyttade in.
Nötfärs blandas med grillkrydda, 1 ägg och vit tryffelolja. Jag rekommenderar oljan som finns i små flaskor på 1-2 dl, dyra men såååå goda då de är mer koncentrerade i smaken.
Hamburgesås gjord på Heinz chilisås och spiskummin.
Dijonmajonäs helt enkelt...
Tillbehören...
Rare - medium -well done...your choice!
Du sa att det serverades ikväll oxå. Jag kommer ;-)
SvaraRaderaSer väldigt gott ut.