Långhelgen börjar gå mot sitt slut men den har varit jätterolig och mycket innehållsrik med ett fantastiskt väder dessutom. Nationaldagen blev avslutet på Kristi Himmelfärdshelgen och den tillbringade vi hemma på vår altan i den ljumma sommarkvällen tillsammans med våra vänner och idag blev det bl a lax på grillen.
Gravad lax Laxfileer kryddas med socker, salt, peppar och dill. Låt stå i kylen 1-2 dygn. Grilla runt om tills den är genomgrillad. |
God kall sås Blanda Creme fraiche, majonäs, dragon och dill. Ställ in i kylen. |
Sallad Blandsallad paprika gurka nektariner fetaost Skär grönsakerna i fina bitar och gör dressingen. |
Förrätten idag Grillad Chorizo och små isterband med Johnnys färska senap (sååå god) |
En god kopp kaffe och jordgubbar med Alvestaglass till efterrätt |
Tack för en mysig kväll även om den blev lite kort pga vår lille duracellkanin... ;)
SvaraRaderaSalladen var himmelsk. Passade en ljummen sommarkväll som denna. Pricken över i:et var de söta jordgubbarna... MUMS som vanligt när man är hos er!