onsdag 1 juni 2011

Grillade revben och hjälpredor i köket...

Idag kom mina älskade föräldrar och systersöner till oss för att stanna över Kristi Himmelfärd och det innebar även att jag fick lite assistans i köket. Eftersom vädret var underbart blev det grillning 
och nya favoriten är grillade revben.
 
Revbenen kokar jag i 1,5 timma innan grillning för att få ett mört kött.
 
Färdigkokta revben penslar jag med en god marinad på olja, soja, honung,
 ingefära, chilisås, vitlökskrydda och grillkrydda
 
Färdiggrillat och mört som attan...
 
Hjälpredorna smakar av "bean"

En fräsch sallad med paprika, charlottenlök, tomat, gurka och äpple.
Dressing på olja, vit balsamvinäger, salt och peppar .
Dukat bord...låt festen börja...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar