I helgen råder Karl Oskar dagarna i stan och om en liten stund blir det galej på stan med väninnorna. Troligen kommer alla uteserveringar vara fullproppade med folk så jag snodde ihop en liten pasta innan utgång. Jag tog vad jag hade i skafferiet och bestämde mig för en pasta med tomatsås. Jag använde mig av en specialinköpt Gourmet Ketchup som är baserad på soltorkade tomater och som gör det lilla extra i såsen. Till pastan slicade jag upp ett par grillade hamburgare som jag hittade i frysen. Lite matigt vill man ju ha det.
Ingredienser 1 gul lök 1 liten hel vitlök 1 burk hela tomater 1 dl chilisås (eller som i detta fallet Gourmet ketchup) bruschetta krydda kalvfond olivolja salt och peppar |
Bryn lök o vitlök i smör. Tillsätt tomater, chilisås, kryddor och fond. Smaka av med salt o peppar. |
Låt sjuda i ca 20 minuter. Servera med god pasta al dente. Bon Apetit...Nu måste jag rusa... |
Kommentarer
Skicka en kommentar