Ja, då var vi där igen...Fredag och sugen på pasta. Dessutom Halloween vilket innebär galej men framför allt "Bus eller Godis". Dörrklockan har ringt hela kvällen och vi har skrämts av flera roliga små varelser som vi gett godis. Tydligen hade vi så gott godis för några kom tillbaka men skyllde på att de gått fel. Dom är ju för söta!! :))
Tillbaka till maten...En ny variant står på menyn ikväll, egen komponerad givetvis. :)) Jag har sagt det förr och säger det igen....JAG ÄLSKAR PASTA och att hitta på nya goda recept!! Det bästa är att vi snart åker till Italien så jag kan få mer inspiration till min matlagning.
Hittar ni inte fina gourmet tomater går det bra med vanlig oxå men välj de som smakar och doftar bäst. |
Skär tomat, lök och vitlök i fina bitar och fräs i smör utan att få färg. Tillsätt vinet och koka in till hälften av vätskan återstår. |
Tillsätt grädde, soja och kryddor. Sjud ca 20 min tills grädden blivit krämig. |
Tillsätt bönorna och sjud ytterligare 10 min. |
Salta och peppra köttet och skär i fina strimlor. Minutstek i smör. |
Lägg köttet i såsen och låt koka ihop på svag värme en kort stund. Köttet får inte koka för att behålla sin mörhet. |
Servera med Linguinepasta "al dente" och ett glas rött. Happy Halloween alla monsterdiggare!!! |
Kommentarer
Skicka en kommentar