I fredags kväll var det avslutning på min tennis och det blev 2 timmar hård träning med pajbuffé efteråt. Till kaffet bjöds det på underbart goda chokladrutor med kokostopping.
Dom måste jag baka tänkte jag så jag letade och hittade några recept men jisses så mycket socker det var i alla recept jag hittade.
I stället gjorde jag en variant med min favoritchokladkaka som jag toppade med kokos. Den kändes lite mer hälsosam och blev väldigt god. :))
Indgredienser 125 g smör 125 g 70% choklad 1,5 dl socker 3 äggulor 3 äggvitor Sätt ugnen på 170 grader. Smörj och bröda en rund bakform (24 cm) med löstagbar botten. |
Smält smör och socker. Koka ihop tills sockret lösts upp. Smält ner chokladen och tillsätt till sist äggulorna. Rör till en jämn smet och låt svalna något. |
Servera med en kopp gott kaffe |
Kommentarer
Skicka en kommentar