Denna månaden kör vi Thaiveckor på jobbet. Nu tror ni kanske att jag jobbar på restaurang men det gör jag inte. Jag jobbar med telecom på Telekonsult Syd i Växjö. Hur får man då ihop soppa och telecom? Ända sedan 2009 och i stort sett varje torsdag har vi nätverkande sopplunch i vår företagsbutik. Företagare och kunder kommer och äter soppa som vi bjuder på samtidigt som de nätverkar. Detta gör vi oxå för att hålla en bra kundvård mot våra kunder och det uppskattas verkligen.
Som sagt, i November är det Thai-tema och ibland brukar jag baka nåt gott som vi bjuder på till kaffet efteråt och då vill jag ju även att kakorna ska få lite asiatisk touch.
Vad kan då passa bättre än Cocos?
Ingredienser till 15 st Tid: 40 min 50 g smör 2 ägg 1 dl socker 5,5 dl cocos Rivet skal och saft från 1 lime 1 msk Rom (i detta fall Captain Morgan Spiced Gold) |
Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Smält smör och rör ihop med
övriga ingredienser. Låt smeten svälla i 15 min. Smörj bakplåtspapper.
Forma toppar och grädda mitt i ugnen ca 15 min tills de blivit gyllene.
övriga ingredienser. Låt smeten svälla i 15 min. Smörj bakplåtspapper.
Forma toppar och grädda mitt i ugnen ca 15 min tills de blivit gyllene.
hej! låter helt grymt ska jag verkligen testa=)
SvaraRadera/gamal växjökonditor