Söndagen blev en redig slappdag framför dumburken och till middag lagade jag en kanongod het Chili Con Carne som jag hade till lunch på jobbet idag.
Kunde t o m sitta i solen i bara tröjan på lunchen, härligt!!
Äntligen lite sol igen!!
Ingredienser till 4 portioner
Kunde t o m sitta i solen i bara tröjan på lunchen, härligt!!
Äntligen lite sol igen!!
Ingredienser till 4 portioner
500 g blandfärs
2 gula lökar
1 solo vitlök (stor)
4 dl vatten
1,5 dl Heins Chilisås
1 burk Heinz vita bönor
2 pkt Zeta Kidneybönor (á 190 g)
1 msk hackad grön jalapeno
1 msk hackad röd jalapeno
1 msk köttbuljong
1 tsk grov svartpeppar
200 g Harricot Verts (delade)
1 röd paprika (hackad)
Salt
Hacka lök och vitlök och fräs i smör utan att få färg.
Tillsätt färsen och genomstek den.
Tillsätt vatten, chilisås, bönor, jalapeno, buljong, peppar och salt.
Låt sjuda 5 minuter.
Tillsätt grönsakerna och sjud ca 20 minuter.
Smaka av med salt.
Servera med nybakad baguette eller färsk långfranska.
I skrivande stund har jag precis ätit paj som jag lagade i kväll.
Recept kommer i morgon, så håll ut! Ha en skön kväll allihopa!
I skrivande stund har jag precis ätit paj som jag lagade i kväll.
Recept kommer i morgon, så håll ut! Ha en skön kväll allihopa!
hej upptäckte din fina sida idag, är en kille på 36 år som älskar att laga en massa goda knepiga rätter.
SvaraRaderaSå detta recept ser gott ut har aldrig gjort det på detta sättet :)
Så jag tackar för denna blogg du gör och alla bilder du lägger upp.
Så nu blir det att titta vidare se om jag kan hitta något kul med LAX eller SKALDJUR mina favoriter :)
Tobias i Tranån KRAM på dig
Hej Tobias!!
SvaraRaderaKul att du gilla min blogg och jag hoppas du hittar inspiration på sidan. Själv älskar jag lax och skaldjur så det kommer fler recept på detta framöver. Testa gärna min laxsås til pasta. Den är grym och både god till vardags och till fest. Skriv bara laxsås i sökrutan så kommer du till receptet. Ha en bra dag!
Mvh Lina