lördag 25 augusti 2012

Linas ägg & prinskorvmackor...

En liten summering av sommaren som nu är över och allt har återgått till det normala igen. Trots bara mina dryga två veckor semester känner jag mig utvilad men det beror säkert på våra tre härliga veckor i Florida i mars som vi fortfarande lever på. Min semester avslutades med en hälig vecka med mina väninnor på Mallorca så jag är helnöjd. I övrigt har vi haft fullt upp i princip varje helg så mycket mat har jag inte lagat i sommar då vi ätit mycket ute, därav min bloggtorka. Nu känner jag mig laddad för en skön höst med mycket matlagning och annat skoj. Helgerna börjar redan bli uppbokade och redan nästa helg väntar stor kräftskiva. 


Idag sov vi länge efter lite After Work på stan igår kväll så det satt gott med en riktigt god macka till frukost eller ska jag kalla det lunch kanske. Det blev en god ägg och korvmacka av cocktail-wienerprinskorvarna som jag köpte på Lidl i veckan. Såååå goda kan jag säga!

Ingredienser till 1 macka

Vetekaka
smör
blandsallad
1 skiva tomat
 1 ägg
4 miniprinskorvar

Vändstek ägget i smör.
Snitta korvarna och vik ut dom. Stek i smör.
Bred smör på vetekakan.
Lägg på en hög med sallad och toppa med ägg, korv och tomat.
Servera med lite ketchup och senap.

Nu ska jag slappa vid tv:n några timmar innan det är dags att sitta barnvakt åt bästa vännens son, då det blir full rulle. :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar