fredag 22 mars 2013

Chevré Toast med Honung och Rostade Pinjenötter...

Jag ÄLSKAR fredagar och speciellt efter en vecka med många händelser. :-) Jag har tränat flitigt, nätverkat på BNI-Nätverk för affärer, vilket jag gör varje vecka och som ger mycket positiv energi. Jag har haft homeparty med Forever Living med ett glatt gäng tjejer och nu är det fredagkväll. :-) Det bästa jag vet är att komma hem på fredagen med en fullsmockad matkasse och veta att jag ska stå i köket de närmaste två timmarna och laga god mat till mannen och mig innan vi sjunker ner i soffan. Det blev entrecote på menyn vilket vi ätit mycket den senaste tiden men det ÄR ju så gott. :-) Men innan huvudrätten blev det en liten förrätt som jag vill inspirera er med. Trevlig helg allihopa! 



Ingredienser till 4 personer

  • 4 skivor baguette
  • 300 g Chevré
  • pinjenötter
  • ruccolasallad
  • honung
Sätt ugnen på 200 grader varmluft. Rosta brödskivorna. Lägg på en liten hög ruccolasallad och toppa med en rejäl bit Chevré och ringla över flytande honung. Gratinera i ugn tills osten blivit lite ljummen men håll koll så den inte smälter för mycket. Toppa med rostade pinjenötter och lite mer honung innan servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar