fredag 17 maj 2013

Kreativ Kväll på GustoKaffe med Family Food...

Åter igen en härlig varm morgon att vakna till och om några timmar lyfter vi mot Alicante i Spanien för en rolig och kulinarisk helg. :-) Igår var jag bjuden till GustoKaffe för en kreativ kväll med Family Food, ett lokalt Växjö företag som säljer matkassar. Vi var ett gäng kreativa människor som var inbjudna, en del jag redan kände och en del nya ansikten. Vi bjöds vi på en jättegod avsmakningsmeny men 5 enkla små rätter under tiden vi brainstormade. :-) Jag tillhör väl inte den kategorin som köper en matkasse då jag själv älskar att gå i affären och handla mina råvaror men jag förstår de som gör det i dagens stressade samhälle. Jag ska dock ge matkassen en chans och givetvis Family Food eftersom den innehåller mer kärlek i form av närproducerad och ekologisk mat från lokala gårdar runt om Växjö. En sak jag fastnade för är deras nya buljong utan tillsatser från Stockpot som de kommer ha med i kassen framöver. :-) Den måste jag oxå testa! :-)

Avsmakningsmenyn bestod av 5 små rätter...Blomkålsoppa toppad med Pesto och Chevrekräm, Pasta med tomatsås, kapris, chorizo toppad med spansk riven chevre, Grovt surdegsbröd från Stella med blodkorv, fläsk och rödlök, Surdegsbröd från Stella med böcklingröra toppad med cidersyrade äpplen och till sist kaffe och Hansens glass med maderiakokt grapefrukt. Mums! :-)

Family Foods matkasse är värd att testa, så gör det du oxå, kanske blir du fast? :-)

Lotta och Tobias driver FamilyFood och de hjälper dig i ditt val av matkasse.

Det blir ingen mer matlagning denna helgen men den som väntar på nåt gått kommer få mer inspiration när jag är tillbaka från Spanien, tills dess, Må väl i vårsolen! :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar