Blodsmak, svett och nästan till tårar...Ja så kändes det att springa runt Växjösjön idag. Det är alltid lika jobbigt att komma igång efter en slapp helg med galej men faktum var att jag sprang bättre än tidigare så det tar sig kan man säga. Nu har jag precis vräkt i mig lite kolhydrater så kroppen piggnar till efter träningen så nu kan jag sjunka ner i soffan utan dåligt samvete. :-) Det kommer inte bli mycket mer matlagning denna veckan då vi åker till Alicante med ett gäng Växjöbor på fredag. Där ska vi bara njuta av god mat, dryck, sol och bad över helgen. Helt perfekt att kunna ta flyget direkt från Växjö som bara tar 3 timmar ner, dessutom billigare med boende och allt jämfört med en helg i Stockholm. :-) Jag längtar redan till vår stamrestaurang där vi brukar äta en helt underbar fiskrätt. Mmmmmm säger jag bara. :-) Mer från resan kommer nästa vecka så tills dess önskar jag en fortsatt skön vecka!
Ingredienser till 6 portioner
- 600 g prinskorv
- 900 g delikatesspotatis
- 2 gula lökar
- 6 ägg
- salt
- peppar
- vitlökspeppar
- smör
- Tillbehör
- Senap
- Inlagd gurka
- Ketchup för den som behagar
Kommentarer
Skicka en kommentar