onsdag 4 maj 2011

Jag har börjat matblogga...

Ojojoj, var ska jag börja??? Många av mina vänner har tjatat på mig att börja eftersom jag gärna tar bilder och lägger ut på FB på mat jag lagar, så Okej då, jag får väl börja dela med mig lite mer av min mat då, så nu kör vi!!

Nu måste jag bara fundera lite på hur det ska se ut på bloggen och vad jag ska dela med mig...jag vill ju inte avslöja mina favoritrecept precis (det kostar...hihi) men lite ska ni väl få smaka på.

Ni får ha lite överseende med min sida nu i början innan jag lärt mig allt om layout osv...det finns risk för att det kan bli lite hallaballo men men...


Denna underbara T-benstek åt vi i Miami på vår senaste resa nu i Mars. Oxfilé och ryggbiff i en och samma bit med ett ben som skiljer delarna åt. Önskar jag kunde få tag på sådant kött här hemma men det blir nog svårt i lilla Växjö. Köttet var bland det bästa jag någonsin ätit, knaprigt stekt och sedan grillat i ugn med ett fantastiskt mört och saftigt kött inuti. Kan inte bli bättre. Till detta åt vi vitlökslungad och smörstekt spenat samt 3 olika kalla såser. Himmelsk gott!!!

1 kommentar:

 1. Oj! Vad skoj!!!
  Skitfin sida redan, även om du precis börjat!! Jag bytte rätt mycket i början innan jag hittade rätt. Men det var ju häftigt med vinglaset i bakgrunden!
  Det kommer bli en rolig blogg att följa!


  LYCKA TILL GUMMAN!!
  Puss Marie

  SvaraRadera