Detta blir förmodligen det sista inlägget innan midsommar som vi kommer fira i Växjö med stort gäng vänner vilket jag verkligen ser fram emot. :-) Nästa vecka drar semestrarna igång på jobbet men jag får vänta 4 veckor till. I morgon har vi vår sista nätverkande sopplunch för säsongen på jobbet men i stället för soppa kommer jag laga en härlig sommarsallad och till kaffet kommer vi bjuda på Alvestaglass så jag hoppas på många glada gäster i morgon. :-) Kvällen blev lugn och bjöd på husman som mannen önskade sig efter flera dagar på resande fot. :-)
- 400 g kalkonkorv
- 1 stor gul lök
- 15 cocktailtomater
- 1/2 dl Heinz Chilisås
- 3 dl grädde
- salt
- grov svartpeppar
- 1 tsk japansk soja
- persilja till garnering
- smör
- ris
Skär korven i bitar och bryn i smör. Tillsätt skivad lök och stek tillsammans smed korven utan att få färg. Dela tomaterna och tillsätt dessa tillsammans med chilisås. Rör om och tillsätt grädde och kryddor. Koka upp och låt sjuda tills grädden blivit krämig. Smaka av och garnera med persilja innan servering. Servera med kokt ris.
Kommentarer
Skicka en kommentar