Helgen bjöd inte på nån gourmetmat utan det blev en enkel pasta i all hast...men enkelt är ju gott. I kväll ska vi dock inviga 4Krogar med min svärfar och hans fru. Äntligen har vi fått ett nytt superschysst ställe med bästa läge vid Växjösjön. Jag önskar krögaren Mohammed all lycka till.
Ingredienser 500 g nötfärs 10 champinjoner 2 hackade vitlökar 1 hackad gul lök 2 dl Heinz chilisås 1 röd pakrika grov svarpeppar 1/2 dl soja lite socker Toppa med riven parmesanost |
Stek lök, champinjoner och vitlök. Tillsätt färsen och stek tills den är genomstekt. Tillsätt resten av ingredienserna och låt sjuda i 20 min. |
Låt gärna köttfärsen stå och dra några timmar innan servering. Servera med en god pasta "al Dente" |
Kommentarer
Skicka en kommentar