Hemma efter en solig, rolig och skön lördag i Båstad under damerna tennisvecka. Dagen bjöd på tennisfinal mellan Larsson vs Hercog. Larsson vann tyvärr inte, spelade lite ojämnt men det var ändå en spännande match. Efter matchen blev det tid för stranden så jag tog mitt första dopp i havet, det var riktigt skönt. Kvällen avslutades med en underbar 3-rätters på Papa´s. Även Maria Montazami med make var där. Kul att se henne live. Supén bestod av Carpaccio, Hälleflundra med sparris-risotto och till sist kaffe med creme brulee.
Mätta och belåtna fortsatte natten med dans uppe på Pepe´s Bodega.
Mätta och belåtna fortsatte natten med dans uppe på Pepe´s Bodega.
Ikväll blir det fisk igen och ett gammalt recept jag hittade som mamma brukar göra, nu var det dock ett tag sedan men det är en väldigt god och enkel rätt.Trots underbart väder kände vi inte för grillning då vi ska ha grillfest på onsdag.
Ingredienser till 4 personer 800 g torskrygg 3 dl grädde färsk basilika 500 g räkor med skal 2 st avocado västerbottenost salt, peppar och olivolja |
Håll olivolja i botten av en ugnfast form. Lägg torsken i formen, salta o peppra. |
Lägg i basilikablad och avocado i klyftor |
Täck med riven västerbottenost och häll över grädden. Grädda i ugn 15-20 min. Toppa med räkorna innan servering. |
Serveras med kokt potatis. Smaskens |
Hej lina, wow, det ser ju så gott ut, blir nog en favve hos mig, Molly o jag kom till Mora igår o jag ska vara här fyra v nu, husköpet står helt stilla i semestertider. Vi hörs snart, kram stin
SvaraRaderaReceptet verkar smaskens, men ugnstemperaturen tycker jag är viktig i detta sammanhang. Varför har den utelämnats??
SvaraRadera