Denna veckan har det verkligen varit bloggtorka men jag har haft fullt upp med annat så det har inte blivit tid för köksbestyr. Jag hoppas dock på lite mer tid i helgen.
I kväll har jag avnjutit en superb 4-rätters meny på Lagerlunden Bistro och Bar på Elite Stadshotell. Deras nya koncept är att servera lika stora rätter, stor som en förrätt men mindre än en huvudrätt, där alla rätter kostar lika mycket och man ska lätt ska kunna äta 3-4 rätter till en rimlig kostnad. Alla rätter har dessutom rekommenderade och utvalda viner som passar till.
För en dryg vecka sedan fick jag erbjudande om att gästspela under ett företagsevent med mat inblandat på Lagerlunden, vilket jag givetvis inte tackade nej till. Så innan den goda maten ikväll satt jag, försäljningschefen (min väninna) och kocken ner och spånade på vad vi ska hitta på den 18 juni.
Det ska bli riktigt kul!!
Här är maten vi åt ikväll och jag kan säga att allt var perfekt tillagat
och 4 rätter var precis lagom. Allt var såååå gott och även om jag älskar lamm blev ändå torskryggen och gnoccin mina favoriter.
Till alla er som gillar god mat i trevlig miljö ska definitivt besöka
Lagerlunden i Växjö. Ett väl värt besök!
Torskrygg med pesto, grillad sparris,
friterad tomat & tryffelhollandaise
Örtgratinerad havskräfta med aioli & mangosalsa
Lammracks med gröna linser, blomkålspuré & vårlök
Örtkrämad gnocchi med parmesan och olivrostade grönsaker
Crema Catalana med kanel och apelsin
Tack Åse för en supertrevlig kväll med underbar mat!!
Jag ser fram emot den 18 juni...det kan inte bli annat än bra! :)
Kommentarer
Skicka en kommentar