Det blev lite falukorv över sedan i torsdags så igår kväll snodde jag ihop en god Stroganoff. Vi har ju saknar husman i 2 veckor, det är väl den enda man saknar när man är ute och reser formodar jag så det blev enkel fredagsmat
med andra ord. För er som inte lagt märke till att jag har en ny blogg kan även besöka Linas Kök. Jag kommer köra båda bloggarna parallellt men Linas Kök kommer att uppdateras oftare än denna.
Välkomna till Lina Kök! :-)
Ingredienser till 4 portioner
400 g falukorv
1 stor gul lök
1 solo vitlök
3 dl grädde
1 dl Heinz chilisås
15 cocktailtomater
salt grov svartpeppar
persilja
Skär falukorv och lök grovt. Fräs korven i smör tills den fått fin färg. Tillsätt lök och vitlök och fräs tillsammans några minuter utan att löken får färg. Häll på grädde och chilisås. Dela tomaterna och lägg i såsen. Låt sjuda tills grädden blivit krämig och tomaterna blivit mjuka. Smaka av med salt och rejält med svartpeppar. Servera med kokt ris och färsk gurka.
Trevlig helg därute!
Kommentarer
Skicka en kommentar